tka+d logo
 
PERKINS4
Perkins Residence
Location: Bardon, QLD, AUS
Floor Area: 350 sq.m.
Date: 1993

Set in one of Brisbane's highest and greenest suburbs, the site for this house was small and steep. Bluring the boundaries between inside and out, the house allows its owners and guests to migrate effortlessly from the major internal living areas to the many decks and roof gardens. The Front of the site to the north had a small flat portion of land suitable for concrete slab and masonry construction. The rear of the house quite literally hangs off the main solid masonry block and rests lightly on the steep slope on a timber frame. This house received a commendation from the Royal Australian Institute of Architects as part of their awards program
 
P1P2P3P4GREYBOXGREYBOXGREYBOXGREYBOXGREYBOXGREYBOX  
 
bottom tka+d logo